Szakadj ki a mókuskerékből és ragyogj, ahogy megérdemled

All in for Woman csomagok- szépségnap a Heiszler szalonban

Érezted már úgy, hogy nem tetszik, amit a tükörben látsz?

A napi hajtásban több fronton is helyt kell állnod. A munka, a család mind-mind teljes embert követelnek. Így könnyen sorolod magad a lista végére. Szeretnénk segíteni az olyan elfoglalt nőknek, amilyen Te is vagy, hogy megkapják a kényeztetést, amit megérdemelnek.

De kinek van minderre ideje?

Ha minden szépségszolgáltatásra külön-külön kell egy-egy másik helyszínre időpontot foglalnod és elmenned, szinte esélytelen, hogy össze tudd egyeztetni a sok napi teendővel. Ráadásul extrán sok időt felemészt az értékes idődből az utazás és az ott töltött idő is. Joggal kérdezheted, hogy kinek fér ez bele? Megmutatjuk, hogy neked is beleférhet.

Zavartalan énidő, hogy kizárhasd a világ zaját

A szalonunkba lépve azonnal magával ragad a nyugalom. Kedves szakembereink csak rád figyelnek. Profi munkájuknak hála pedig a kezelések végeztével egy kisimult, mosolygós és gyönyörű tükörkép néz majd vissza rád.

Az All in for Woman csomagokban minden benne van, amire vágysz

Teljes
szépülés

Összegyűjtöttük neked a legjobb kezeléseinket, hogy egyszerre élvezhesd ki őket, a tökéletes végeredmény érdekében.

Maximális
figyelem

Akár egyszerre több kollégánk teljes figyelmét is élvezheted, ahogy közösen azért dolgoznak, hogy felfrissülve lépj ki a szalonból.

Különleges bónuszok

A csodás kezeléseken túl minden csomagunk sok-sok meglepetést tartalmaz, amivel még szebbé tesszük a napod.

Visszatérő önbizalmadra környezeted is felfigyel majd

Kollégáid összesúgnak a hátad mögött, környezeted pedig azon tűnődik majd, vajon mi a titkod, hogy ennyire csodásan nézel ki? Amit a tükörben látsz és ahogy érzed magad, befolyásolja a kisugárzásod és önbizalmad. Nálunk pedig mindent megkapsz hozzá, hogy újra régi fényedben tündökölj.

A kényeztetés a legjobb ajándék

Ajándékként bármelyik csomagunkkal meglepheted párodat, valamelyik szerettedet, vagy kollégádat. A figyelem, amit tőlünk kap, a kellemes kezelések és a tökéletes végeredmény szuper ajándékká teszi csomagjainkat. Ha már tudod, hogy kit lepsz meg vele, válassz a csomagjaink közül!

A rapid szépüléstől a fél napos kényeztetésig

Csomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy minden alkalomhoz megtaláld a legjobbat. Ha a szoros menetrendedbe kell belesűrítened, és akkor is, ha teljes luxusra vágysz.

LUX & GO CSOMAG

Este fontos találkozód van, vagy csak szeretnél villámgyorsan megszépülni? Akkor ez a csomag neked szól. Egyszerre több szakember is dolgozik rajtad a maximális hatékonyságért. A körmös, a fodrász és a kozmetikus közötti órákig tartó ingázás helyett minden egy helyen.

A szolgáltatás időtartama: 90 perc

ESCAPE & RELAX

Félnapos kényeztető énidő-csomag, amely után nem csak kipihenten, hanem kicsattanó önbizalommal lépsz ki a szalonból. Ha telítődtél a napi hajtástól és stressztől, itt végre megnyugodhat a tested és a lelked is. Az elfoglalt üzletasszonyok és lemerült kismamák kedvence. 

A szolgáltatás időtartama: 4-5 óra

YOUR DREAM & MORE

Ha imádod a luxust, ez a félnapos kényezetés neked való. Egy olyan Heiszler élményt kapsz, melyben az összes szakemberünk teljes figyelme rád összpontosul, és szuper meglepetésekkel is készülünk neked. A hatás pedig garantált.

A szolgáltatás időtartama: 6 óra

SEX & THE CITY

El tudsz képzelni jobb programot, mint 3 órán át a legjobb barátnőiddel szépülni, miközben bőven van időtök beszélgetni, kikapcsolni? A meglepetéseink pedig gondoskodnak róla, hogy izgalmas legyen a nálunk töltött idő. A tökéletes lánybúcsú indító, vagy igazán különleges estére készülő csajos csomag, ahol egyikőtök teljes kezelését mi álljuk. (3+1 fő részére)

A szolgáltatás időtartama: 3 óra

A gyönyörű külsőn túl a kiegyensúlyozott belsőről is gondoskodunk

Hogy teljessé tegyük a megújulásod, úgy gondoltuk adunk egy kis extra felfrissülést a  testednek és lelkednek is. Ezért minden egyéni csomagunkhoz most bónuszként ajándék csoportos jógaórát adunk a Yoga Secrets jógastúdióban. Így még külsőd és belsőd tökéletes egyensúlyba kerülhet.

Ha férfiként olvasod…

Igen! Megtaláltad! Párod ezt az ajándékot egyszerűen imádni fogja! Ezzel megmutathatod, milyen fontos neked és azt, hogy tudod mire vágyik. Hogy igazi főnyeremény pasi legyél, még azt is elküldjük neked a kezelés napján SMS-ben, hogy hazaérve mit dicsérj meg szerelmeden. Garantált a siker.

A Heiszler név garancia a minőségre

Több száz elégedett vendégünk számol be arról, hogy nálunk egy átlagos hajvágás is élmény számba megy. A legjobb minőségű termékek, a profi és figyelmes szakembereink kezében mindig a tökéletes végeredményt hoznak. A prémium környezet pedig gondoskodik róla, hogy kényelmesen ellazulj.

⭐4,9 átlagértékelés – 195 visszajelzés alapján

Gyakori kérdések a csomagokkal kapcsolatban

Válaszd ki, hogy melyik csomagot szeretnéd, és néhány adat megadása
után máris meg tudod venni kényelmesen, bankkártyával.

Minden csomagunkat a vásárlástól számítva, 3 hónapig lehet felhasználni.

A fizetés után azonnal megkapod e-mailben az utalványt, így még az alkalom előtti utolsó pillanatban is megvásárolhatod.

Természetesen, mind a Pozsonyi úti, mind a budaörsi szalonunkban igénybe veheted a csomagjainkat.

Időpont foglalás telefonon lehetséges. Telefonszám: +36 20 227 5156 (Pozsonyi út), illetve +36 70 550 9428 (Budaörs)

Erre találtuk ki a Sex and the city csomagunkat, ahol egyszerre 4-en jöhettek
hozzánk. Ráadásul itt egyikőtök kezeléseit mi álljuk. A többi csomagunkat teljes egészében 1 fő használhatja fel.

Természetesen! Mikor időpontot egyeztetünk veled a csomagodra, jelezd, ha esetleg melírral, gyantával, pedikűrrel, vagy masszázzsal is kiegészítenéd a csomagot.

Mivel minden szakmából több szakember elérhető szalonunkban, így leghamarabb 1 hétre tudunk időpontot biztosítani, ünnepi időszakokban ez 2 hétre változhat.

A csomag ajánlatainkkal pont az a célunk, hogy szánj magadra havonta legalább 1 napot, ami csak rólad szól, amikor ráérsz, lelassulsz és nem rohansz. Ha külön napokon szeretnél jönni, akkor a szolgáltatásokat külön tudod igénybe venni, melyre csomagajánlataink nem érvényesek.

Szakembereink egytől egyig kiváló munkát végeznek, de természetesen kiválaszthatod, ha konkrét munkatársunknál szeretnéd kérni a csomagot, azonban az 1-2 héten belüli időpontot ebben az esetben nem tudjuk garantálni.

Minimum 2 munkanappal a foglalás napja előtt le tudod mondani kötelezettségmentesen, mert így fel tudjuk tölteni a megüresedett helyet és nem ér minket veszteség. Azonban 2 munkanapon belül történő lemondás vagy módosítás esetén a csomag értéke nem jár vissza.