Autentikus hajszínek és formák

Vendégeink a Schwarzkopf TBH (true beautiful honest) festékére voksoltak, mint az autentikus életstílus egyik képviselőjére. Ezek a festékek természetes növényi összetevőkből állnak, csökkentett ammónia-tartalommal. Hiszünk a #nofilter mozgalomban, és abban, hogy igazi igény van a realizmusra és az őszinteségre. Arra, hogy megtaláljuk azt a stílust és formát, ami igazán Te vagy, és Téged képvisel! 
Ha fontos számodra a természetesség, a környezettudatos gondolkodás, de emellett igazán szereted a luxus minőségű hajápoló termékeket, akkor az Authentic Beauty Concept termékei jelentik a legjobb választást. Az ABC termékcsalád a természet és a tudomány találkozása, vagyis a klasszikus értékek megőrzése a legmodernebb eszközök igénybevételével!

TBH - true beautiful honest - a szépség új megközelítése

A Schwarzkopf tbh hajfestékei a természetes szépséget, a haj eredeti tónusait hangsúlyozzák. Segítségükkel igazán egyedi eredményeket tudunk alkotni, a végeredmény természetes lesz, kiadja a haj eredeti mélységeit és magasságait, egy teljesen homogén árnyalat helyett. Ezt nevezzük multitone hatásnak. Ha pedig ősz haj fedéséről van szó, a tbh akár 100%-os ősz haj fedést biztosít.
Az alapanyagok gondosan válogatottak, 92%-ban természetesek az összetevők, így ezek a termékek csökkentik az allergia kialakulásának kockázatát is. Így lesz a hajad szuper természetes hatású, sokszínű, fényes – mintha a saját hajszíned lenne, csak még annál is szebb!
A tbh termékcsalád kiegészítő termékei két festés között is megőrzik a hajszínedet és ezáltal önbizalmadat!
A tbh – true beautiful honest egy olyan hajfesték, amely bátorítja az önkifejezést. A hagyományos hajfestékekre jellemző mesterkélt ragyogás helyett a tbh – true beautiful honest természetes fényt és egészséges tündöklést kölcsönöz a hajnak. Bársonyosan púderes árnyalatok, irizáló melléktónusokkal, amelyek a vendégek minden kívánságát kielégítik, a festékanyagok különleges elegyének köszönhetően.

Autentikus ápolás - mert hiszünk az autentikus szépségben

Amikor autentikusságról beszélünk, akkor a valódi szépség kiemelését hangúlyozzuk, vagyis a természetességet és egyszerűséget. Hiszünk a tiszta összetevőkben, az empátián és tapasztalaton alapuló kézművességben, és a pillanatban, amikor elhiszed, hogy önmagad leszel!
Az Authentic Beauty Concept termékei gondosan válogatott és kombinált összetevőkből állnak, szilikon- szulfát- és parabénmentesek. Ezek az ápoló termékek a könnyedségről, laza formázásról, a szabadon engedett textúrákról szólnak, a minden mesterkéltségtől mentes, természetes, valódi stílusról.
Bármilyen szolgáltatásunkat és termékünket választod, mi ezzel a megközelítéssel hozzuk ki belőled a legtöbbet. Minden ember egyedi a maga sajátos módján, mi pedig segítünk belőled is kihozni az egyediséget!
Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a vegán ABC termékek újrahasznosított csomagolásban érkeznek, a no-waste jegyében pedig Pozsonyi úti szalonunkban újratöltő állomást is üzemeltetünk, ahol flakonjaidat 10%-os kedvezménnyel újratöltheted!