Bőrproblémára fókuszáló kezelések

Sok olyan bőrprobléma létezik, kortól és nemtől függetlenül, amely kellemetlenséget okoz, és professzionális kezelést igényel, hiszen nem szeretnénk nap mint nap rejtegetni vagy saját magunk kezelni. Ezek többsége nem igényel orvosi segítséget, ilyenkor érdemes kozmetikushoz fordulni, aki segít megállapítani, melyik bőrtípusba tartozol és milyen bőrproblémával állsz szemben. Egy ingyenes konzultáció és bőranalízis már nagyon sokat tud segíteni, sőt ezáltal azt is meg tudjuk mondani, ha esetleg orvosi segítségre van szükséged. Ebben az esetben is segítünk neked megtalálni a megfelelő szakembert.

Dehidratált, száraz bőr

Az egyik leggyakoribb bőrtünet, amikor a bőr felszínén apró ráncok jelennek meg, a bőröd húzódik, feszül, a bőröd folyamatosan szomjazik, és bár fél óránként krémezed, úgy érzed, nem múlnak a külső jelek, és talán már nem is elegendőek az otthoni krémek.

Zsíros, olajos, szeboreás bőr

Ha a bőröd felszíne folyamatosan fénylik és ezáltal úgy érzed, ápolatlan hatást kelt, még tonik használata után is, valószínűleg zsíros a bőröd. Ilyenkor könnyen felülfertőzödhet a bőr, aminek hatására a helyzet még tovább romolhat. 

Felnőttkori akné

Komolyabb bőrprobléma az aknés bőr, amelyet okozhatnak hormonális problémák, de a stressz jele is lehet. Sokszor érezheted úgy, hogy otthoni kezelésekkel, sminkkel már nem érsz el semmilyen javulást, vagy akár félsz is magadtól bármit használni, nehogy rosszabb legyen az állapot. Nem is ajánljuk ilyenkor az otthoni kezelést, hívj minket, és megtaláljuk a megoldást! 

ÉRETT, MEGERESZKEDETT BŐR

Az idő múltával a klasszikus V forma inkább A betűvé válik az arcodon, a ráncok mélyülnek, a kevés hidratálás miatt pedig feszülő érzést tapasztalhatsz. Számos anti-aging kezelésünk közül segítünk Neked megtalálni a legjobbat, sőt ami még a kezelésnél is fontosabb: a laza kötőszövetes bőr stimulálását már fiatal korban el kell kezdeni, vagyis a megelőzés ebben a helyzetben kulcsfontosságú! 

ROSACEA

Az orr környékén, vagy az orca két oldalán piros, foltos elváltozások, esetleg elpattant hajszálerek formájában észlelheted magadon a rosacea jeleit. Mivel ez az elváltozás igen kellemetlen, hiszen tudjuk, milyen érzés, amikor egy fűszeres étel vagy akár stressz hatására kipirosodunk, ezért mindenképpen kezelést igényel, mi pedig segítünk elhalványítani a piros foltokat.

PIGMENTFOLTOS BŐR

Ha gyógyszert szedsz, a közelmúltban gyermeket hoztál a világra vagy bármilyen egyéb hormonális változáson ment a tested keresztül, esetleg a nap okozta károsodásokat szeretnéd eltüntetni, segítünk a kezelésben. 

STRESSZES BŐR

Nemcsak a stressz, de a szmog, vagy a kár a dohányzás is okozhat olyan gyulladásra hajlamos bőrtüneteket, ahol bőrödön szürke, hámló, viszkető, eselleg pirosas foltok jelennek meg.