Csapatunk

Heiszler Ivett

Szakmai vezető, fodrászmester

Több mint 10 éve dolgozom a szakmában, most már fodrászmesterként. Azon szerencsés kevesek egyike vagyok, aki azt csinálja, amit gyerekkora óta szeretett volna. Aki minden nap jókedvűen kel fel, és este elégedetten fekszik le, mert pontosan ott van, ahol lennie kell, és azt csinálja, amit imád. Amihez (szerénységnek itt nincs helye) tökéletesen ért. A legfontosabb a szakma tisztelete, és a folyamatos fejlődés, amit egy sikeres szalon vezetőjeként néha könnyű lehetne elfelejteni, pedig nem szabad, sosem szabad. Egy mosoly, vagy a ragyogás a vendég szemében, miután feláll a székből, rengeteget és még annál is többet jelent. Pontosan ezért mindig azt nézzük kollégáimmal, hogy a vendégeknek hogyan lehet a kedvükben járni, hogyan lehet maximálisan kiszolgálni az igényeiket, hogy szívesen jöjjenek vissza hozzánk. Csak olyan emberekkel dolgozom együtt, akik ebben maradéktalanul egy „dallamra” vannak hangolva velem. Büszkén mondhatom, hogy szerencsés vagyok a csapatommal.

 

Fodor Ági

senior fodrász

Járt már úgy, hogy a fodrásztól hazatérve azonnal változtatott a frizuráján, mert nem volt megelégedve a végeredménnyel? Feladatomnak tekintem, hogy vendégeimmel ilyen soha ne forduljon elő. Régi álmom, hogy a hobbim legyen a munkám, így nagyon elhivatott vagyok a szakmám iránt. Ebben a szakmában elengedhetetlennek tartom a folyamatos fejlődést. Heiszler Ivett szalonvezető és az általa szervezett tanfolyamok, képzések biztosítják, hogy vendégeim a nap fénypontjaként éljék meg frizurájuk megszületésének pillanatát. Mélyen hiszek Konfucius mondatában: Találj egy foglalkozást, amit szeretsz, és soha többé egy napot sem kell dolgoznod. Várom szeretettel!

Karsai Edit

Kozmetikus tréner

Karsai Edit vagyok, több mint húsz évvel ezelőtt, a kislányom megszületése után végeztem el a kozmetikus iskolát, részben azért, hogy megtudhassam, mi jó és mi ártalmas a kisbabák bőrének. A hatóanyagok kutatása azóta is nagy szerelem maradt.
Az utóbbi pár évben megismerkedtem pár nemzetközi luxusmárka kulisszatitkaival, és az egyik ilyen márka magyarországi trénere lettem. Vizsgáimat Barcelonában, Londonban és Párizsban tettem le, ahol különböző országok trénereitől szintén sokat tanultam. Itthon és Londonban pedig orvosesztétikai klinikákon dolgoztam, ahol gépi és manuális kezelésekkel egyaránt nyújtottunk segítséget különböző bőrproblémákra, és tanítottuk meg vendégeinket a legkorszerűbb anti-aging praktikákra.

Diószegi Alex

Ifjú tehetség

Diószegi Alex vagyok. Mindig is közel állt hozzám a divatszakma, éppen ezért nagyon fontosnak tartom azt, hogy a megfelelő frizura harmonizáljon az illető személyiségével és stílusával.
A Heiszler Szalon értéket képvisel, ahol a legmegfelelőbb szolgáltatást nyújtjuk, a legmagasabb szinten – ezért nagy öröm, hogy én is a csapat tagja lehetek! Megkapom a teljes körű szakmai támogatást, a fejlődési lehetőséget, így én is a legújabb dolgokat tudom átadni vendégeimnek. Fodrászodként igyekszem mindig rád hangolódni és a kéréseidnek eleget tenni, illetve azt hallottam, hogy relaxáló fejmasszázsom is párját ritkítja!

Baladik Martiin

Ifjú tehetség

Baladik Martin vagyok, Nyíregyházán születtem. 23 éves vagyok, ezáltal a csapat legfiatalabb tagja! Mind tanulókoromban, mind pedig végzett fodrászként számos továbbképzésen és szemináriumon vettem részt, amelyeket a mindennapi szalonmunka folyamán is tudok kamatoztatni. A férfi vendégeim azért szeretnek hozzám járni, mert olyan frizurát készítek nekik, amivel nem minden nap találkoznak az utcán. Sok hölgyvendég érkezik hozzám, azzal a kéréssel, hogy az elrontott hajfestésüket tökéletesítsem. Ez számomra mindig nagy kihívást jelent, és nagy örömmel vállalom a kihívásokat, hiszen ezekből tanulok a legtöbbet, és alkalomról alkalomra érzem magamon a fejlődést. Fontos számomra, hogy a mai aktuális trendnek és divatnak megfelelően tudjam elkészíteni a vendégek frizuráját.