Csapatunk

Heiszler Ivett

Szakmai vezető, fodrászmester

Több mint 10 éve dolgozom a szakmában, most már fodrászmesterként. Azon szerencsés kevesek egyike vagyok, aki azt csinálja, amit gyerekkora óta szeretett volna. Aki minden nap jókedvűen kel fel, és este elégedetten fekszik le, mert pontosan ott van, ahol lennie kell, és azt csinálja, amit imád. Amihez (szerénységnek itt nincs helye) tökéletesen ért. A legfontosabb a szakma tisztelete, és a folyamatos fejlődés, amit egy sikeres szalon vezetőjeként néha könnyű lehetne elfelejteni, pedig nem szabad, sosem szabad. Egy mosoly, vagy a ragyogás a vendég szemében, miután feláll a székből, rengeteget és még annál is többet jelent. Pontosan ezért mindig azt nézzük kollégáimmal, hogy a vendégeknek hogyan lehet a kedvükben járni, hogyan lehet maximálisan kiszolgálni az igényeiket, hogy szívesen jöjjenek vissza hozzánk. Csak olyan emberekkel dolgozom együtt, akik ebben maradéktalanul egy „dallamra” vannak hangolva velem. Büszkén mondhatom, hogy szerencsés vagyok a csapatommal.

 

Fodor Ági

senior fodrász

Járt már úgy, hogy a fodrásztól hazatérve azonnal változtatott a frizuráján, mert nem volt megelégedve a végeredménnyel? Feladatomnak tekintem, hogy vendégeimmel ilyen soha ne forduljon elő. Régi álmom, hogy a hobbim legyen a munkám, így nagyon elhivatott vagyok a szakmám iránt. Ebben a szakmában elengedhetetlennek tartom a folyamatos fejlődést. Heiszler Ivett szalonvezető és az általa szervezett tanfolyamok, képzések biztosítják, hogy vendégeim a nap fénypontjaként éljék meg frizurájuk megszületésének pillanatát. Mélyen hiszek Konfucius mondatában: Találj egy foglalkozást, amit szeretsz, és soha többé egy napot sem kell dolgoznod. Várom szeretettel!

Tóth Mónika

Kozmetikus

Tóth Mónika vagyok, 25 éve dolgozom folyamatosan kozmetikusként. 18 évig saját vállalkozásom volt, majd egy idő után vágytam a változásra, és hogy egy igazi csapathoz tartozzak. Ezután kerültem egy orvosesztétikai centrumba, ahol rálátásom volt az esztétikai bőrgyógyászat és a plasztika világára. Magasan kvalifikált orvosokkal dolgozhattam együtt, akiktől rengeteget tanultam. Megtapasztalhattam, hogy ezen szakterületek nélkülözhetetlen része, úgymond alapja a kozmetika, amely ezen beavatkozások tartósságát, eredményességét segíti. Egy ház építésénél is a legfontosabb az alap, mi kozmetikusok pedig biztosítjuk ezt az alapot! Mindenkinél arra törekszem, hogy a megfelelő kezeléseket megadjam, és a megfelelő otthoni ápolásban is segítsem vendégeimet. Folyamatosan igyekszem megújulni és képezni magamat. Sokan a rövidebb utat választják, és rögtön plasztikai sebész segítségét kérik. Sajnos az öregedés folyamata ettől nem fog leállni, ehelyett minden eszközzel arra kell törekednünk, hogy egyéb eszközökkel segítsük a kollagén stimulálását. Számomra az a legnagyobb elismerés, amikor családok harmadik generációját kezelhetem!