Gépi arckezelések

A laza kötőszövetes bőr rendszeres stimulálása rendkívül fontos, ezért már 25 éves kor körül érdemes elkezdeni. A kollagén-termelés csökkenésnek indul, és szép lassan elkezdődik a bőr öregedésének folyamata. Ha tehát minél jobban szeretnéd késleltetni ezt a folyamatot, nagyon fontos, hogy időben elkezdd a megelőzést! Ráadásul a plasztikai illetve orvosi esztétikai beavatkozások eredményessége és tartóssága is fokozható ezekkel a kezelésekkel. Ugyanitt kiemelnénk az otthoni professzionális bőrápolás fontosságát, melyben szintén segítségedre leszünk egy ingyenes bőrápolási tanácsadás során. 

Hatékonysága:

Hydra Touch H2 arckezelő rendszer a tiszta és fiatalos arcbőrért!

A Hydra Touch H2 arckezelés  a legnépszerűbb vendégeink körében, hiszen minden arckezelés-sorozatunk mondhatni nulladik lépése egy Hydra Touch arctisztítás, amely a hatóanyagok bejutását szolgálja.

Négy önmagában is eredményes technológiát tartalmaz, amelyek a bőrtisztítástól, a hatóanyagbevitelen át, arclifting és anti-aging kezelésekig, illetve az arcbőr-problémák különösen széles körének megoldására is alkalmazhatók.

A készülék tartalmazza a vadonatúj H2 modult, amely magas koncentrációjú hidrogén generálásával az öregedést fokozó aktív oxigén hatásai ellen kínál megoldást.

 

DUET™ RF anti aging arcfiatalító rádiófrekvenciás eljárás

A prémium kategóriás DUET™ RF segítségével az orvosi lézerekhez hasonló eredményeket tudunk nyújtani vendégeinkek. A kezelőgépbe – ahogy erre a DUET elnevezés is utal – két rádiófrekvenciás technológiát integrált az EunSung. Maga a kezelés más technológiákhoz képest rendkívül kíméletes módon mikrosérüléseket hoz létre a bőrben, amelyek gyors gyógyulása a bőr egyenletesebb és tónusosabb újraképződését eredményezi. Az eredmény: rövid idő alatt újjászülető fiatalos és feszes arcbőr.

Hatékonysága:

teljes körű rejuvenáció, ránccsökkentés, hegek mélységének csökkentése, pórusok és bőr textúra javítása, lifting és contouring, akné kezelés.

A gép egyik funkciója, melyet az ősz-téli időszakban alkalmazunk az uv védelem érdekében, a frakcionális rf

A frakcionális RF (rádiofrekvencia) technológiája úgy működik, hogy a fókuszált RF hőenergiája a tipen látható érintkező-pontok alatt behatol a bőrbe. A hőenergia képes a dermis mélyebb rétegeibe is eljutni, ahol a kollagénrostokra hat. Eközben a felszínen 200-500 mikron mélységű koagulációs pontszerűen létrejött hőkárosodást hoz létre, sértetlenül hagyva a köztes szöveti részeket, ahonnan el tud indulni a gyors szöveti gyógyulási folyamat. Ennek a két mechanizmusnak köszönhetően jön létre a frakcionális RF csodálatos bőrmegújító és bőrfeszesítő hatása.

Ezt a kezelést kifejezetten ajánljuk azoknak a vendégeinknek, akik plasztika és  tű nélküli  gyorsan regenerálódó bőrfiatalító megoldást keresnek. 

Az RF intenzitása és az impedancia állítható, így a kezelést teljes mértékben személyre, bőrtípusra és a kezelési területre szabhatja. A frakcionált RF kezelés kb. 20 percig tart, minimális fájdalommal jár, a bőrfelület lévő ablációs nyomok 1-3 nap alatt nyomtalanul eltűnnek. A kezelés esszenciája az a folyamat, mely során a létrehozott hősérülések pontjainak környezetében először egy „shrinking”-nek nevezett azonnali szövetfeszesítést jön létre. Ezt követi a 2-4 hónap alatt felépülő, a fibroblast állomány rekonstrukcióján alapuló neo-collagenesis folyamat, amely során egy hosszútávú face-lifting és arcfeszesítő hatás alakul ki, az eredmény pedig feszesebb, egyenletesebb tónusú és felszínű, fiatalos arcbőr.

A thermális rádiófrekvencia kellemes, meleg masszírozó érzést nyújt és minden évszakban használható.

Ez a fajta nem invazív energiaközlés szintén azonnali kollagén-összehúzódást eredményez, amit hosszú távú kollagén-újratermelődés kísér.A gép által kibocsájtott hő hatására a bőrben már a kezelés során összeugranak és megrövidülnek az évek során meglazult, megnyúlt kollagén rostok.

Egy különleges technológiával az energiát a pozitív elektródák egy poliamid filmen keresztül közvetítik a bőr célzónájába. A dermális rétegbe mindig azonos mértékű energia jut be az epidermális réteg károsítása nélkül.

 

Hatékonysága: