Tűs mezoterápia (Dermatech Pen-nel)

Olyan hatóanyagos feltöltés, ami 36 tűjével a bőrbe behatolva a kollagén szintézisét ösztönzi, pontosan a kívánt helyre juttatja a hatóanyagokat, ezáltal a lehető legjobb eredményt érhetjük el. Személyre szabott, orvosi tisztaságú, mezoterápiás koktélt használunk az adott bőrproblémának megfelelően, mely ez alapján megakadályozhatja a bőr korai öregedését, javítja a ráncok, pigmentfoltok, hegek, striák megjelenését, összehúzza a tág pórusokat. Alkalmazását kúraszerűen javasoljuk, ez az ősztől tavaszig tartó időszak közkedvelt kezelése, mely kombinálható más anti-aging kezelésekkel, az eredmény fokozása érdekében. Problémától függően 3-6 alkalom jelent látványos változást.  Kezelések előtt érdemes egy személyes konzultáción részt venni, hogy egyéni kezelési tervet állítsunk össze Neked!

HydraTouch - magas koncentrációjú hidrogén terápia

Az aqua-clean módszer kiváltja a klasszikus, manuális arctisztítási “nyomkodásos” módszert, fájdalommentes pórustisztítást eredményez. A speciális tisztító folyadékkal feloldja a szennyeződéseket a bőr felszínén, eltávolítja az elhalt hámsejteket és a felesleges faggyút, a benne található vákuum pedig eltávolít minden felesleget. Ez a modern eljárás a szennyeződéseket úgy távolítja el a pórusokból, hogy közben nem sérti meg a bőrfelszínt. Érzékeny bőrű vendégeink kedvence, akiknek a hagyományos arctisztítás nyomai hosszabb ideig meglátszanak arcbőrükön.

Minden kezelési terv első lépése, hiszen a bőr mélyebb rétegeibe csak akkor jut be a hatóanyag a további kezelések során (legyen szó manuális, vagy gépi hatóanyag bevitelről), ha a legfelső rétegen nincsenek elhalt hámsejtek és szennyeződések, melyek ezt meggátolják.

Tű nélküli mezoterápia - elektroporáció

A leghatékonyabb hatóanyag-beviteli eljárás, mély rétegű, sejtszintű táplálást nyújt a bőrnek, melynek során a hatóanyagok bejutnak a legmélyebb régetekbe, eközben a sejt biológiai struktúrája nem károsodik, a kezeléshez pedig személyre szabottan állítjuk össze a hatóanyagokat. 

Dual Lifting

Nemcsak a hatóanyag bejuttatására, hanem az arc izomzatának tornáztatására is alkalmas, mely által a bőr feszesebb és élettel telibb lesz. Meggátolja a bőr öregedését.