Mi az a Heiszler-módszer?

Hajvágás

Hajvágásunk a Sassoon-technikán alapuló hajvágási technika, kombinálva fodrászaink kreativitásával és vendégeink egyedi stílusával.

Bejelentkezés

A kényelem, illetve rugalmas egyeztetés érdekében, nem csak személyesen és telefonon, hanem online foglaló rendszerünkön keresztül is kérhetsz időpontot tőlünk. 

A szépségszalonokban megszokott módon, általában két lépésből áll egy szolgáltatás igénybevétele: bejelentkezés + maga a folyamat. Több ezer vendég után azonban nyilvánvalóvá vált, hogy érdemes 4 lépésben gondolkodnunk, hiszen a tökéletes eredmény és a kiemelkedő vendégélmények érdekében erre van szükség. Így érhetjük el azt a hatást, amit nemcsak a vendég, hanem mi is a legjobban szeretnénk: legyen szó frizuráról, kozmetikai kezelésről vagy bármely szépészeti beavatkozásról, mi nemcsak a szolgáltatást adjuk, hanem társítjuk azt egy életérzéssel. Ezáltal lehetsz magabiztos akár a mindennapi életedben, akár egy állásinterjún, vagy az esküvődön! Mert mi elsősorban rád fókuszálunk!

Amiről eddig még nem tudhattál: így szépülhetsz meg nálunk. A “tökéletes átváltozás” 4 lépése

1

Bejelentkezés

A kényelem, illetve rugalmas egyeztetés érdekében, nem csak személyesen és telefonon, hanem online foglaló rendszerünkön keresztül is kérhetsz időpontot tőlünk.

2

a szakmailag is lényeges lépés egy KONZULTÁCIÓ

Először találkozunk? Nagyobb változásra vágysz? Nem tudod mi állna jól? Bizonytalanság gyötör hajvágás, egy új hajszín kiválasztása terén, vagy nem vagy biztos abban, melyik kozmetikai kezelés lenne számodra a legmegfelelőbb? A konzultáción szakembereink személyesen segítenek, ha kell, tanácsokat adnak, hogy olyan döntést hozz, amelyet később nem bánsz meg.
Itt az árat is átbeszéljük: PONTOS kalkulációt adunk, így amikor jössz hozzánk, nem fog meglepetés érni a recepción fizetéskor. 

3

Maga a folyamat

A Heiszler Szalonban a lehető legfontosabb a vendég komfortja, illetve az, hogy vendégeink ne csak új külsővel, hanem kiváló élménnyel, és összességében harmonikusabb megjelenéssel, magabiztosan lépjen ki a szalonból. Nálunk mindenki 100%-ban elhivatott a munkája felé. A szakmaiság oldaláról ez a folyamatos tanulásban és önfejlesztésben, a trendek és modern technológiák ismeretében és alkalmazásában nyilvánul meg. Emberi oldalról pedig abban, hogy nálunk minden szakembernek elsődleges célja a vendég elégedettsége.
Sosem rutinból dolgozunk, hanem mindig a vendégünkre hangoltan! Ez a módszer lényege is – ezért lett egyáltalán Heiszler-módszer. te

4

"A szalonon túl is van élet": Segítséget nyújtunk az otthoni ápoláshoz

Kulcsfontosságúnak tartjuk ezt a lépést, hogy tudd, mivel tarthatod fenn minél tovább azt az állapotot, amikor elhagyod szalonunkat. 
Megmutatjuk és ki is próbálhatod nálunk a számodra legideálisabb ápoló termékeket, legyen szó a hajad, körmöd ápolásáról, vagy a bőröd fiatalon tartásáról. Amikor megkeresed a legjobb mestereket és igénybe veszed a szolgáltatásukat, bizonyára neked sem az a célod, hogy két héttel később már bosszankodva állj a tükör előtt… Azonban, akármilyen profi módszerekkel, termékekkel és kiemelkedő szakmaisággal dolgozunk is, a hatás kizárólag akkor tartható fenn, ha az otthoni ápolásra vonatkozó javaslatokat is elfogadod és alkalmazod! A te szépséged a mi sikerünk és büszkeségünk! 

5

Garancia

Ha úgy érzed, hogy a végeredmény eltér az elképzeléseidtől, egy héten belül állunk rendelkezésedre, hogy korrigáljunk, és azt is eldöntheted, hogy ugyanazzal a szakemberrel, vagy egy másikkal szeretnéd elvégeztetni a változtatást. Nekünk fontos, hogy emiatt se benned, se bennünk ne legyen rossz érzés. Mi minden esetben részletesen tájékoztatunk, az általad kiválasztott frizura előnyeiről és hátrányairól is, hiszen hosszú távon gondolkodunk. Nagyon fontos, hogy elégedetten távozz, és egészen a következő szalonlátogatásodig ki is tartson az elégedettséged!

Tetszik a módszerünk?

Foglalj időpontot akár most azonnal!

Így dolgozunk:

Sosem dolgozunk rutinból

Ha egy vendég betér hozzánk és szépészeti szolgáltatást vesz igénybe, számunkra elsődleges, hogy nagyon komolyan vegyük a munkánkat - hiszen hivatásként tekintünk rá! A vendég elképzelései mellett még sok mindent figyelembe veszünk, hogy a végeredmény tökéletes legyen: a fejformát, az arcot, a stílust, a karaktert, az arc színeit, a bőrtípust. Fontos, hogy távozáskor a külsőd harmonikusabb és egységesebb legyen, mint amikor beléptél hozzánk.

Miért jó az, ha egy fiatal tehetség a fodrászod?

Fodrászatunkban több árkategória szerint dolgozunk, az alapján, hogy ki hány évet töltött a szakmában. Ez nem jelenti azt, hogy fiatal tehetségeink kevésbé végeznének jó munkát, sőt! Ezek a fiatalok folyamatos képzéseken vesznek részt, tapasztaltabb kollégáink pedig bármely munkafázisban segítséget nyújtanak nekik. Így talán kicsit több idő alatt készítik el a frizurádat, de ugyanazt a minőséget kapod, kedvezőbb áron. Minden munkatársunk Heiszler Ivett által minősített szakember, aki Ivett által felvázolt módszer és értékek alapján dolgozik, így a munkájára ugyanazt a garanciát tudjuk vállalni.

Pontosság, állandóság, rugalmasság

Az ideje mindenkinek a legdrágább, így mindig törekszünk arra, hogy szolgáltatásainkat az előre egyeztetett időpontban kezdjük el és fejezzük be. Nagy létszámú csapat vagyunk, így szinte biztos, hogy azonnal tudunk számodra megfelelő szakembert biztosítani. Alapelvünk, hogy igényeidhez rugalmasan alkalmazkodjunk: ha a saját fodrászod éppen nem ér rá, mi ugyanazt a színvonalat egy másik szakember által is biztosítani tudjuk. Minden látogatásodat, és ezáltal minden veled kapcsolatos adatot is rögzítünk, így amikor újra betérsz hozzánk, ismerni fogjuk a hajszínedet, bőrtípusodat, a kezeléseid során használt készítményeket (festékek, kozmetikumok), pontosan regisztrálva. Ez a módszer segít abban, hogy maximálisan megbízhass bennünk és a munkánkban!

Tanácsadás

Mindenkinek megvan a saját napi hajformázási, hajápolási vagy akár bőrápolási rutinja. Mi ehhez szeretnénk alkalmazkodni, így nem kezdünk el egy kezelést vagy frizurát sem anélkül, hogy megismernénk Téged és a személyiségedet. Ezután tudjuk számodra az ideális kezelést nyújtani és ajánlani. Emellett hiszünk a kommunikáció erejében is! A frizurádhoz, kezelésedhez egyfajta használati utasítást kapsz, hogy otthon is megvalósíthasd azt az állapotot, mint amikor eljöttél tőlünk a szalonból! Biztosan neked is van egy elképzelésed, megvalósítandó célod a megjelenéseddel kapcsolatban - mi veled együtt komplexen gondolkozunk és hosszú távra tervezünk. Segítünk abban, hogy általunk elérd a célodat!

Személyre szabott szolgáltatások

Jó érzés ismerni a vendégeinket - és megismerni új vendégeket! Már az ügyfélpultnál arra törekszünk, hogy vendégkoordinátoraink a stílusodnak, igényednek megfelelő szakemberhez irányítsanak, de a választás joga is a tiéd. Szakembereink más-más stílusban dolgoznak, egy szalonon belül többféle stílus ötvöződik, mi pedig lehetősét adunk arra, hogy kiválaszd a neked legszimpatikusabb fodrászt, sőt: miért ne próbálhatnál ki több szakembert is? Ezután pedig biztos lehetsz abban, hogy a haj- illetve bőrtípusodnak megfelelő, magas hatóanyag-tartalmú kezeléseket ajánlunk neked, a legjobb alapanyagok felhasználásával!

Garancia

Ha úgy érzed, hogy a végeredmény eltér az elképzeléseidtől, egy héten belül állunk rendelkezésedre, hogy korrigáljunk, és azt is eldöntheted, hogy ugyanazzal a szakemberrel, vagy egy másikkal szeretnéd elvégeztetni a változtatást. Nekünk fontos, hogy emiatt se benned, se bennünk ne legyen rossz érzés. Mi minden esetben részletesen tájékoztatunk, az általad kiválasztott frizura előnyeiről és hátrányairól is, hiszen hosszú távon gondolkodunk. Nagyon fontos, hogy elégedetten távozz, és egészen a következő szalonlátogatásodig ki is tartson az elégedettséged!

Törődés, odafigyelés

Szeretnénk, ha élmény lenne számodra, amikor hozzánk látogatsz. Mivel fontos vagy nekünk, fontos az is, hogy felmérjük kommunikációs igényeidet és ezáltal egymásra hangolódjunk, így a nálunk töltött időt igazi énidőként és jó hangulatban élheted meg. Emellett szakembereink egyszerre csak egy vendéggel foglalkoznak, minden figyelmük rá összpontosul és minden szolgáltatásra elegendő időt szánunk. Kozmetikai kezeléseink hajszárítást is tartalmaznak, mivel azt szeretnénk, hogy igazán tündökölhess és igazi sztárnak érezhesd magad, amikor kilépsz tőlünk! El szeretnénk kerülni azt, amikor a látogatást követően a kozmetikában használt fejpánt elnyomja a vendég haját, és ő alig várja, hogy hazaérjen és megmoshassa. Ha hozzánk jársz, ezt a helyzetet el is felejtheted!

Árkommunikáció, komplett megoldások

Árainkat a szolgáltatás elején kommunikáljuk, a konzultáció során, hogy ne érjen meglepetés. Tudjuk, hogy mindenkinek kellemetlen, ha rejtett költségek merülnek fel, ezért mi nem szeretnénk téged ilyen helyzetbe hozni. Online foglalási felületünkön tájékozódhatsz mesterfodrászaink árairól, ehhez képest van még két kategória. A mester jelenti a felső szintet. A kategóriákba sorolás csak a fodrász szolgáltatásokra vonatkozik. Ha pedig te is szeretsz hosszú távra és komplett megoldásokban gondolkodni, figyelmedbe ajánljuk bérleteinket. Ezek és személyre szóló programjaink segítenek majd Neked abban, hogy mindig tökéletes legyen a frizurád és a megjelenésed!

Angolul is beszélünk

Talán Neked is van egy itt élő külföldi ismerősöd, aki fodrász- és szépségszalont keres! Tisztában vagyunk vele, hogy fodrászhoz, vagy kozmetikába menni úgy, hogy nem tud kommunikálni a szakemberrel, elég rizikós. A tökéletes végeredmény érdekében javasold neki szalonunkat, mesélj neki rólunk!