Mi az a Heiszler-módszer?

A szépségszalonokban megszokott módon, általában két lépésből áll egy szolgáltatás igénybevétele: bejelentkezés + maga a folyamat. Több ezer vendég után azonban nyilvánvalóvá vált, hogy érdemes 4 lépésben gondolkodnunk, hiszen a tökéletes eredmény és a kiemelkedő vendégélmények érdekében erre van szükség. Így érhetjük el azt a hatást, amit nemcsak a vendég, hanem mi is a legjobban szeretnénk: legyen szó frizuráról, kozmetikai kezelésről vagy bármely szépészeti beavatkozásról, mi nemcsak a szolgáltatást adjuk, hanem társítjuk azt egy életérzéssel. Ezáltal lehetsz magabiztos akár a mindennapi életedben, akár egy állásinterjún, vagy az esküvődön! Mert mi elsősorban rád fókuszálunk!

Amiről eddig még nem tudhattál: így szépülhetsz meg nálunk. A “tökéletes átváltozás” 4 lépése

Bejelentkezés. A kényelem, illetve rugalmas egyeztetés érdekében, nem csak személyesen és telefonon, hanem online foglaló rendszerünkön keresztül is kérhetsz időpontot tőlünk.

1

Miután ez megtörtént, a szakmailag is lényeges lépés egy KONZULTÁCIÓ. Először találkozunk? Nagyobb technikai műveletre, esetleg több szolgáltatás együttes igénybevételére lenne szükséged? Bizonytalanság gyötör hajvágás terén, vagy nem vagy biztos abban, melyik kozmetikai kezelés lenne számodra a legmegfelelőbb? A konzultáción szakembereink személyesen segítenek, ha kell, tanácsokat adnak, hogy olyan döntést hozz, amelyet később nem bánsz meg. Nálunk egy helyen kaphatsz igazán sokrétű segítséget  – azért tömörítettünk egy helyre ennyi különféle jellegű tudást, hogy ezzel is a te dolgodat könnyítsük meg!

2

Egy igazán profi szakembernek nemcsak az a lényeges, hogy „tárgyi” értelemben véve kiváló munkát végezzen, hanem az is nélkülözhetetlen, hogy mindezt a vendégére tökéletesen ráhangolódva tegye. Lényeges, hogy lássa az összképet, a fejformát, a bőrtónust és bőrtípust, a szemszínt, tapasztaljon egy kicsit a vendég személyiségéből, illetve az elvárásokat szakmai szemmel is értékelje. Fontos, hogy a legnagyobb összhangban és mosolyogva hozza ki a legtöbbet abból a vendégből, aki megtiszteli őt bizalmával!

3

Maga a folyamat. A Heiszler Szalonban a lehető legfontosabb a vendég komfortja, illetve az, hogy vendégünk ne csak új külsővel, hanem kiváló élménnyel, és összességében harmonikusabb megjelenéssel, magabiztosan lépjen ki a szalonból. Nálunk mindenki 100%-ban elhivatott a munkája felé. A szakmaiság oldaláról ez a folyamatos tanulásban és önfejlesztésben, a trendek és modern technológiák ismeretében és alkalmazásában nyilvánul meg. Emberi oldalról pedig abban, hogy nálunk minden szakembernek elsődleges célja a vendég elégedettsége.

4

„A szalonon túl is van élet”: segítséget nyújtunk az otthoni ápoláshoz. Kulcsfontosságúnak tartjuk ezt a lépést, hogy tudd, mivel tarthatod fenn minél tovább azt az állapotot, amikor elhagyod szalonunkat. Megmutatjuk és ki is próbálhatod nálunk a számodra legideálisabb ápoló termékeket, legyen szó a hajad, körmöd ápolásáról, vagy a bőröd fiatalon tartásáról. Nemcsak minőségi értelemben kínáljuk a legjobb termékeket, hanem fontos, hogy egyénre szabottan azt ajánljuk, ami NEKED a leghatékonyabb!
Amikor megkeresed a legjobb mestereket és igénybe veszed a szolgáltatásukat; bizonyára neked sem az a célod, hogy két héttel később már bosszankodva állj a tükör előtt… Azonban akármilyen profi módszerekkel, termékekkel és kiemelkedő szakmaisággal dolgozunk is, a hatás kizárólag akkor tartható fenn, ha az otthoni ápolásra vonatkozó javaslatokat is elfogadod és alkalmazod! A te szépséged a mi sikerünk és büszkeségünk!
Ha egy prémium minőségű szalonba lépsz be, elvárhatod, hogy többet kapj az „alapoknál”, ragyogó külsővel és elégedett belsővel lépj ki a szalonból! Mi minden nap erre törekszünk.

Tetszik a módszerünk?

Foglalj időpontot akár most azonnal!