Így dolgozunk:

Sosem dolgozunk rutinból

Ha egy vendég betér hozzánk és szépészeti szolgáltatást vesz igénybe, számunkra elsődleges, hogy nagyon komolyan vegyük a munkánkat - hiszen hivatásként tekintünk rá! A vendég elképzelései mellett még sok mindent figyelembe veszünk, hogy a végeredmény tökéletes legyen: a fejformát, az arcot, a stílust, a karaktert, az arc színeit, a bőrtípust. Fontos, hogy távozáskor a külsőd harmonikusabb és egységesebb legyen, mint amikor beléptél hozzánk.

Miért jó az, ha egy fiatal tehetség a fodrászod?

Fodrászatunkban több árkategória szerint dolgozunk, az alapján, hogy ki hány évet töltött a szakmában. Ez nem jelenti azt, hogy fiatal tehetségeink kevésbé végeznének jó munkát, sőt! Ezek a fiatalok folyamatos képzéseken vesznek részt, tapasztaltabb kollégáink pedig bármely munkafázisban segítséget nyújtanak nekik. Így talán kicsit több idő alatt készítik el a frizurádat, de ugyanazt a minőséget kapod, kedvezőbb áron. Minden munkatársunk Heiszler Ivett által minősített szakember, aki Ivett által felvázolt módszer és értékek alapján dolgozik, így a munkájára ugyanazt a garanciát tudjuk vállalni.

Pontosság, állandóság, rugalmasság

Az ideje mindenkinek a legdrágább, így mindig törekszünk arra, hogy szolgáltatásainkat az előre egyeztetett időpontban kezdjük el és fejezzük be. Nagy létszámú csapat vagyunk, így szinte biztos, hogy azonnal tudunk számodra megfelelő szakembert biztosítani. Alapelvünk, hogy igényeidhez rugalmasan alkalmazkodjunk: ha a saját fodrászod éppen nem ér rá, mi ugyanazt a színvonalat egy másik szakember által is biztosítani tudjuk. Minden látogatásodat, és ezáltal minden veled kapcsolatos adatot is rögzítünk, így amikor újra betérsz hozzánk, ismerni fogjuk a hajszínedet, bőrtípusodat, a kezeléseid során használt készítményeket (festékek, kozmetikumok), pontosan regisztrálva. Ez a módszer segít abban, hogy maximálisan megbízhass bennünk és a munkánkban!

Tanácsadás

Mindenkinek megvan a saját napi hajformázási, hajápolási vagy akár bőrápolási rutinja. Mi ehhez szeretnénk alkalmazkodni, így nem kezdünk el egy kezelést vagy frizurát sem anélkül, hogy megismernénk Téged és a személyiségedet. Ezután tudjuk számodra az ideális kezelést nyújtani és ajánlani. Emellett hiszünk a kommunikáció erejében is! A frizurádhoz, kezelésedhez egyfajta használati utasítást kapsz, hogy otthon is megvalósíthasd azt az állapotot, mint amikor eljöttél tőlünk a szalonból! Biztosan neked is van egy elképzelésed, megvalósítandó célod a megjelenéseddel kapcsolatban - mi veled együtt komplexen gondolkozunk és hosszú távra tervezünk. Segítünk abban, hogy általunk elérd a célodat!

Személyre szabott szolgáltatások

Jó érzés ismerni a vendégeinket - és megismerni új vendégeket! Már az ügyfélpultnál arra törekszünk, hogy vendégkoordinátoraink a stílusodnak, igényednek megfelelő szakemberhez irányítsanak, de a választás joga is a tiéd. Szakembereink más-más stílusban dolgoznak, egy szalonon belül többféle stílus ötvöződik, mi pedig lehetősét adunk arra, hogy kiválaszd a neked legszimpatikusabb fodrászt, sőt: miért ne próbálhatnál ki több szakembert is? Ezután pedig biztos lehetsz abban, hogy a haj- illetve bőrtípusodnak megfelelő, magas hatóanyag-tartalmú kezeléseket ajánlunk neked, a legjobb alapanyagok felhasználásával!

Garancia

Ha úgy érzed, hogy a végeredmény eltér az elképzeléseidtől, egy héten belül állunk rendelkezésedre, hogy korrigáljunk, és azt is eldöntheted, hogy ugyanazzal a szakemberrel, vagy egy másikkal szeretnéd elvégeztetni a változtatást. Nekünk fontos, hogy emiatt se benned, se bennünk ne legyen rossz érzés. Mi minden esetben részletesen tájékoztatunk, az általad kiválasztott frizura előnyeiről és hátrányairól is, hiszen hosszú távon gondolkodunk. Nagyon fontos, hogy elégedetten távozz, és egészen a következő szalonlátogatásodig ki is tartson az elégedettséged!

Törődés, odafigyelés

Szeretnénk, ha élmény lenne számodra, amikor hozzánk látogatsz. Mivel fontos vagy nekünk, fontos az is, hogy felmérjük kommunikációs igényeidet és ezáltal egymásra hangolódjunk, így a nálunk töltött időt igazi énidőként és jó hangulatban élheted meg. Emellett szakembereink egyszerre csak egy vendéggel foglalkoznak, minden figyelmük rá összpontosul és minden szolgáltatásra elegendő időt szánunk. Kozmetikai kezeléseink hajszárítást is tartalmaznak, mivel azt szeretnénk, hogy igazán tündökölhess és igazi sztárnak érezhesd magad, amikor kilépsz tőlünk! El szeretnénk kerülni azt, amikor a látogatást követően a kozmetikában használt fejpánt elnyomja a vendég haját, és ő alig várja, hogy hazaérjen és megmoshassa. Ha hozzánk jársz, ezt a helyzetet el is felejtheted!

Árkommunikáció, komplett megoldások

Árainkat a szolgáltatás elején kommunikáljuk, a konzultáció során, hogy ne érjen meglepetés. Tudjuk, hogy mindenkinek kellemetlen, ha rejtett költségek merülnek fel, ezért mi nem szeretnénk téged ilyen helyzetbe hozni. Online foglalási felületünkön tájékozódhatsz mesterfodrászaink árairól, ehhez képest van még két kategória. A mester jelenti a felső szintet. A kategóriákba sorolás csak a fodrász szolgáltatásokra vonatkozik. Ha pedig te is szeretsz hosszú távra és komplett megoldásokban gondolkodni, figyelmedbe ajánljuk bérleteinket. Ezek és személyre szóló programjaink segítenek majd Neked abban, hogy mindig tökéletes legyen a frizurád és a megjelenésed!

Angolul is beszélünk

Talán Neked is van egy itt élő külföldi ismerősöd, aki fodrász- és szépségszalont keres! Tisztában vagyunk vele, hogy fodrászhoz, vagy kozmetikába menni úgy, hogy nem tud kommunikálni a szakemberrel, elég rizikós. A tökéletes végeredmény érdekében javasold neki szalonunkat, mesélj neki rólunk!