Kéz- és lábápolás

Mi az a soak off géllakk?

Egy olyan innovatív géllakkozási technika, amelyet nem csak kézre, hanem lábra is elkészítünk. A SOAK OFF egy erősített géllakk-technika, amely a hagyományos géllakktól sokkal tartósabb. Nagyobb igénybevétel (pl. kertészkedés, mosogatás, sűrű kézfertőtlenítés) esetén sem válik el a körömtől. Még az enyhén hosszabb körmök esetén is kellemes és biztonságos viseletet biztosít.

Vendégeink visszajelzése alapján kijelenthetjük, hogy:

Az erősített géllakk eltávolítása:

A hagyományos géllakk oldásához sokan hosszú percekig acetonba áztatják a körmöt és a bőrt, ami rendkívüli módon gyengíti és szárítja a körömágybőrt és a körmöt, nem beszélve a bőrben felszívódó káros anyagokról.

Professzionális talp kezelés

Mi az a Callux pedikűr?

Az ápolt láb nem csak hölgyek, hanem urak számára is elengedhetetlen a magabiztos megjelenés érdekében. Bár lábaink nincsenek szem előtt, de saját komfortérzetünk érdekében fontos, hogy lábainkat magabiztosan tudjuk cipő és zokni nélkül is vállalni, és ne kelljen eltakarni a sarkak esetleges berepedezettsége, extrém szárazsága vagy az eldeformált körmök miatt.
A CALLUX kezelés finom, kíméletes, kellemes kezelés, melynek segítségével a talp bőre egészségesen fénylővé és puhává válik.

Ez a technológia egy új, innovatív technikával teszi puhává és selymessé lábainkat. Ez az eljárás a Callux Professzionális Láb Peeling. A lábpeeling egy gyümölcssavas hámlasztásos eljárás, ami inkább egy wellness élmény és nem egy klasszikus pedikűr kezelés. Teljesen higiénikus, fájdalommentes, nem használunk szikét (kést). Gyors, hatékony módja a bőrkeményedések és a száraz, repedezett bőr eltávolításának.
A Callux termékekről érdemes tudni, hogy nem tartalmaznak mesterséges anyagokat, formaldehid-, tartósítószer-, ásványiolaj-, paraffinmentes, 100% vegán összetevőkből állnak. A termékek természetes összetevőket tartalmaznak, tiszta gleccservízzel készülnek.

Kifejezetten ajánlott olyan vendégek számára,

akik krónikus érrendszeri problémákkal, vérzékenységgel, cukorbetegséggel küzdenek. Az ő esetükben egy hagyományos eljárás kapcsán történő sérülés akár súlyos szövődményekhez is vezethet. A Callux kezelés nem okoz sérülést, vágást, így a legjobb megoldás a krónikus betegeknek, akiknek még fontosabb a láb megfelelő ápolása.

A lábak rendkívül friss, könnyű érzetet nyernek. A Calluxpeeling kíméletes, kellemes kezelés, melynek segítségével a lábak bőre egészségesen fénylővé és puhává válik.A lábak egészséges, szép megjelenést nyernek. A professzionális lábkezelés egyszerűen, gyorsan eltávolítja a megrepedezett, megkeményedett bőrt – azonnali, meglepő eredménnyel! A hagyományos pedikűrkezelésekhez képest az eredmények jelentősen tartósabbak. Callux termékeket nemcsak szalonunkban, hanem otthoni használatra is ajánlunk a szalonban elért hatás fenntartásához. A kezeléshez tartozik természetesen a körömágy bőrének eltávolítása, a körmök levágása, formázása és igény esetén lakkozása is. Az ár tartalmazza a sima körömlakkal történő lakkozást.