Kozmetika

Kozmetikai arckezeléseinkhez megajándékozunk egy  hajszárítással, mivel azt szeretnénk, hogy igazán tündökölhess és igazi sztárnak érezhesd magad, amikor kilépsz tőlünk! El szeretnénk kerülni azt, amikor a látogatást követően a kozmetikában használt fejpánt elnyomja a vendég haját, és ő alig várja, hogy hazaérjen és megmoshassa. Ha hozzánk jársz, ezt a kellemetlen helyzetet elfelejtheted!

FÜGEDI FANNI

KOZMETIKUS

GÉPI ARCKEZELÉSEK

Képzett kozmetikus szakembereink több tízéves aktív szakmában eltöltött ideje és orvosesztétikai klinikákon szerzett tapasztalatai során rengeteg bőrproblémát kezeltek gépekkel, így teljes biztonsággal és tudatossággal használják orvosi hatékonyságú gépeinket is.

Hydra Touch H2 arckezelő rendszer a tiszta és fiatalos arcbőrért!

A Hydra Touch H2 arckezelés  a legnépszerűbb vendégeink körében, hiszen minden arckezelés-sorozatunk mondhatni nulladik lépése egy Hydra Touch arctisztítás, amely a hatóanyagok bejutását szolgálja. Négy önmagában is eredményes technológiát tartalmaz, amelyek a bőrtisztítástól, a hatóanyagbevitelen át, arclifting és anti-aging kezelésekig, illetve az arcbőr-problémák különösen széles körének megoldására is alkalmazhatók. A készülék tartalmazza a vadonatúj H2 modult, amely magas koncentrációjú hidrogén generálásával az öregedést fokozó aktív oxigén hatásai ellen kínál megoldást.

 

DUET™ RF anti aging arcfiatalító rádiófrekvenciás eljárás

A prémium kategóriás DUET™ RF segítségével az orvosi lézerekhez hasonló eredményeket tudunk nyújtani vendégeinkek. A kezelőgépbe – ahogy erre a DUET elnevezés is utal – két rádiófrekvenciás technológiát integráló gyártó. 
Kétféle rádiófrekvenciát használ a gép. 

1. FRAKCIONÁLT RÁDIÓFREKVENCIA

Hatékonysága:

teljes körű rejuvenáció, A FRAKCIONÁLT RÁDIÓFREKVENCIA kezelés más technológiákhoz képest rendkívül kíméletes módon mikrosérüléseket hoz létre a bőrben, amelyek gyors gyógyulása a bőr egyenletesebb és tónusosabb újra képződését eredményezi. Az eredmény: rövid idő alatt újjászülető fiatalos és feszes arcbőr. Ezt a kezelést kifejezetten ajánljuk azoknak a vendégeinknek, akik plasztika és tű nélküli gyorsan regenerálódó bőrfiatalító megoldást keresnek.
Hegek mélységének csökkentése, pórusok és bőr textúra javítása, lifting és contouring, akné kezelés.

2. A TERMÁLIS RÁDIÓFREKVENCIA

a bőr mélyebb rétegeit melegítve begyorsítja a kollagén rostok újratermelődését, ezáltal feszesebb, üdébb, teltebb, ránctalanabb lesz a bőr.

Hatékonysága:

azonnali és hosszútávú hatással noninvazív módon  javítjuk a megereszkedett, ráncos bőr feszesítése, első ráncok finomítása.

THESERA - különleges koreai technológia

Tű- és fájdalom mentes manuális anti aging kezelések. A Thesera L lifting, és Thesera H mélyhidratáló kezelés. A kezelések kombinálhatók egymással, hiszen az anti aging alapja a bőr hidratálása.

 

A kezelések előnyei:

 • biztonságos
 • nincsenek mellékhatásai
 •  tű- és fájdalommentes
 •  látványos eredmény már az első kezelést követően
 •  fokozatos hatás a bőrbe olvadó szálaknak köszönhetően
 •  1 órás pihentető kezelés
 • egyedülálló koreai technológia

Milyen eredményt várhatunk a kezelésektől?

 • a megereszkedett bőr feszesebb lesz,
 • vonalaink határozottabbak, kontúrosabbak lesznek,
 • a bőr tömörsége növekszik,
 • kisimulnak a finomabb ráncok, a jelentősebb ráncok mélysége pedig fokozatosan csökkenni fog,
 • a pórusok összehúzódnak, a bőr sima, egyenletes felszínű, rugalmas lesz.

A kezelések alapvető lényege, hogy a maximálisan tiszta, elhalt hámsejtektől mentes bőrt kezeljük, amelyen keresztül a hatóanyagok maximálisan kifejthetik hatásukat.
A kezelések tulajdonképpen a bőr hidratálását, saját kollagéntermelődésének serkentését
célozzák meg. A kollagén egy fehérje, amely a bőrünk rugalmasságáért és feszességéért felelős, karöltve az elasztinnal.
Ameddig fiatalok vagyunk, a kollagént a szervezetünk maga állítja elő és tárolja is, ezért olyan szép hamvas, ráncmentes, rugalmas és feszes a fiatal bőr. A húszas éveink végén, a harmincas éveink elején ez a folyamat lelassul,f okozatosan, évről-évre egyre lassabb lesz, így a bőr elkezd veszíteni a nedvességtartalmából, feszességéből és rugalmasságából.

BABOR ÉS KÉSZÍTMÉNYEI

Szalonunk legnépszerűbb termékcsaládja a Babor és készítményei. Ezek Az innovatív hatóanyagos kezelések német precizitással, steril ampullákkal., valódi hatóanyagokkal dolgoznak és sejtszintű gyógyítást jelentenek, ráadásul több mint 60 év tapasztalatát sűrítik össze. a Babor cég is kiemelten fontosnak tartja a környezet védelmét, így az alapanyagok beszerzésétől a késztermékekig fókuszban tartja a “zöld” termelést. Magas hatékonyságú, aktív formulái és az ezekre épített professzionális, személyre szabott tanácsadás a Babor márka sikerének titka. 

Férfiként kozmetikushoz járni nem férfiatlan, sőt!

A szép, ápolt, hidratált bőr az erősebbik nem számára is ugyanolyan fontos manapság. És a közhiedelemmel ellentétben az sem akadály, ha vendégünk borostával vagy szakállal érkezik, a kezelést ugyanúgy el tudjuk végezni. A férfiaknak is szükségük van arra, hogy bőrüket a megfelelő anyagokkal, hidratáló kezelésekkel, anti-aging technikák alkalmazásával, relaxációval újítsuk meg. Férfi vendégeink körében is alkalmazzuk a szokásos gyulladáscsökkentő kezeléseinket, az öregedést megelőző, késleltető kezeléseink pedig egyre népszerűbbek – a kialakult problémákat számos manuális és gépi kezeléssel orvosoljuk. Elkészítjük a szokásos bőranalízist, és a bőrtípusnak megfelelő kezelés programot építünk fel.

Férfi kezeléseinkhez ajándék otthoni termékcsomagot adunk annak érdekében, hogy a következő látogatásig  fenn tudd tartani bőröd hidratáltságát.

BABOR MEDICAL

HATÉKONYABB - PRECÍZEBB - INNOVATÍVABB

A DOCTOR BABOR egyénre szabott manuális kezelések sejtszinten gyógyító hatóanyagokkal.
Bőrápolási speciális összetevőket ötvöz a legigényesebb bőrök számára. Intenzív kozmetikai anyagként az innovatív, precíziós formulákat az orvosi kutatások alapozták meg. Ideális a bonyolultabb bőrkép ápolásához. 

A DOCTOR BABOR PRO TERMÉKCSALÁD

Annyira magas hatékonyságú termékekből és kezelésekből áll, hogy csak és kizárólag szakképzett kozmetikusoknál érhető el. Foglalj időpontot szalonunkban és állítsuk össze együtt a bőröd számára a legtökéletesebb kúrát, amelynek segítségével most tovább tökéletesítheted bőröd szépségét!

PRECIZITÁS ÉS TÖKÉLETESSÉG = 100% EGYEDISÉG

A bőrápolás ennél egyedibb már nem lehet! A DOCTOR BABOR PRO termékcsaládnak és a TheraPRO peel kezeléseknek köszönhetően bőrmechanizmusok célzott aktiválásával érjük el a tökéletes hatást, amely azonnal látható és érezhető. Innovatív receptúra illatanyagok és színezékek nélkül – ez az igazi német precizitás magasfoka, a DOCTOR BABOR PRO!

AZ IGAZI NÉMET PRECIZITÁS MAGASFOKA, A DOCTOR BABOR PRO!