Kozmetika

Kozmetikai arckezeléseink hajszárítást is tartalmaznak, mivel azt szeretnénk, hogy igazán tündökölhess és igazi sztárnak érezhesd magad, amikor kilépsz tőlünk! El szeretnénk kerülni azt, amikor a látogatást követően a kozmetikában használt fejpánt elnyomja a vendég haját, és ő alig várja, hogy hazaérjen és megmoshassa. Ha hozzánk jársz, ezt a helyzetet el is felejtheted!

Szalonunk a Phyt’s kozmetikai cég termékeit is használja, melyek 1972 óta kifejezetten kozmetikusok számára készülnek, és minden összetevőjük teljesen természetes: termékeikhez hidegen préselt olajokat használnak, melyek esszenciális zsírsavakban és vitaminokban gazdagok. Csak természetes hidratálók, állományjavítók és növényi emulgeáló anyagok találhatók a termékekben, melyek nem okoznak irritációt. Szintetikus tartósítószerek helyett bio esszenciális olajokat tartalmaznak, melyek hatóanyagként is szolgálnak, valamint kizárólag természetes illatanyagokat és színezékeket tartalmaznak. A PHYT’S termékeket nem tesztelik állatokon!

Szalonunk másik termékcsaládja a Babor és Dr. Babor készítményei. Ezek az innovatív hatóanyagos kezelések német precizitással, steril ampullákkal, valódi hatóanyagokkal dolgoznak és sejtszintű gyógyítást jelentenek, ráadásul több mint 60 év tapasztalatát sűrítik össze. A Babor cég is kiemelten fontosnak tartja a környezet védelmét, így az alapanyagok beszerzésétől a késztermékekig fókuszban tartja a “zöld” termelést. Magas hatékonyságú, aktív formulái és az ezekre épített professzionális, személyre szabott tanácsadás a Babor márka sikerének titka.