Manuális anti aging kezelések

Ugye tudod, mi az anti-aging kezelések egyik kulcsszava?
A MEGELŐZÉS!

A laza kötőszövetes bőr rendszeres stimulálása rendkívül fontos, ezért már 25 éves kor körül érdemes elkezdeni. A kollagén-termelés csökkenésnek indul, és szép lassan elkezdődik a bőr öregedésének folyamata. Ha tehát minél jobban szeretnéd késleltetni ezt a folyamatot, nagyon fontos, hogy időben elkezdd a megelőzést! Ráadásul a plasztikai illetve orvosi esztétikai beavatkozások eredményessége és tartóssága is fokozható ezekkel a kezelésekkel. Ugyanitt kiemelnénk az otthoni professzionális bőrápolás fontosságát, melyben szintén segítségedre leszünk egy ingyenes bőrápolási tanácsadás során.

Thesera H-mélyhidratáló kezelés:

Különleges koreai manuális technológia, non-invazív mélyhidratáló kezelés, amely a mélyebb rétegekbe zárja a nedvességet, így a hidratálás tartós marad, kisimítja a finomabb, dehidratáltság okozta ráncokat.

A KEZELÉSEK ELŐNYEI

1

Ahhoz, hogy a bőrt a mélyebb rétegeiben hidratálni lehessen, első lépésként el kell távolítani az elhalt hámsejteket a bőrről és a szennyeződéseket a pórusokból. Ezt a feladatot a tejsav látja el. A tejsav gyengéd, finoman hámlasztó sav, amely felgyorsítja a bőrmegújulás természetes folyamatát. Már a kezelés első lépésénél megkezdődik a bőr aktív hidratálása.

2

A sejtek aktiválása oxigén segítségével megy végbe. Az izmok és a sejtek között űr képződik, melyet az oxigén hoz létre, ez aktiválja a sejteket. A Bohr-hatásnak köszönhetően hirtelen gyorsasággal oxigén szabadul fel, amely növeli a bőr rugalmasságát és élénkíti az arcszínt, valamint a megnövekedett testhőmérséklet által jobban hidratálhatóvá válik a bőr.

3

Hidratáló maszk, amely nem csak hidratál és nyugtat, hanem segít bezárni a nedvességet a bőrbe, ezáltal a kezelés eredménye fokozható és még tartósabbá tehető.

4

Utolsó lépésként a bőrt le kell zárni, „szigetelni”, hogy a nedvesség tartósan bent is maradjon. A vízvesztés megakadályozása, a nedvesség bőrben tartása kiemelten fontos.

Milyen eredményt várhatunk a kezeléstől?

A Thesera H kezelés esetén nem csak a hatásáról, hanem a kezelési metódusról és a kezelés során használt anyagokról is külön említést kell tenni, mivel mindent tekintetben nagyon különleges: nemcsak a megszokott krémes-géles textúrákkal dolgozik, hanem ragacsos és habos állagokkal is. 

A kezelés fókusza a bőr hidratálása, hiszen a szép, telt, egészséges bőr alapja a megfelelő hidratáltság. Alapvetően a bőrápolás alappillére, mégis szinte mindenkinek szüksége van extra hidratálásra. A megfelelően hidratált bőr rugalmas, telt, sima felszínű, üde színű és fiatalos megjelenésű, valamint a ráncok is később kezdenek megjelenni rajta. Jól hidratálni nem egyszerű feladat, nagy odafigyelést igényel. A nedvesség pótlása sokszor csak a bőr felszíni rétegeiben történik meg, ezért a hatás nem tartós, ezért tapasztaljuk például, hogy a hidratáló krém lemosását követően a bőr mégis száraz, húzódik. A nedvességet nem elég bejuttatni, mélyre kell eljutnia a tartós hatáshoz, illetve ott is kell maradnia. A Thesera H kezelés ebben segít, hiszen azon túl, hogy a bőr mélyebb rétegeit hidratálja, még pajzsot is képez a bőrben, hogy a nedvességet bent tartsa. Hatására a bőr vízháztartása kezelésről-kezelésre látványosan optimalizálódik és szemmel látható, kézzel tapintható eredményt érhetünk el.

 

Milyen kezelések szükségesek?

2-6 kezelésre van szükség, a bőr állapotától függően.
A kezeléseket 2-4 hetente kell elvégezni.
Emlékeztető kezeléseket a még tartósabb eredmény érdekében javasolt.

Thesera L lifting kezelés

Különleges koreai manuális technológia, non-invazív lifting kezelés, bőrbe olvadó stimuláló, kollagén indukciós szálakkal.

MI az az 5 lépcső, amiből a kezelés áll?

1

Tisztítás egy savas hámlasztó habbal a hatóanyagok tökéletes felszívódása érdekében. Megnyitja a bőr kis csatornáit. Ezeken a csatornákon keresztül a hatóanyagok képesek mélyen a bőrbe jutni.

2

Természetes anyagból készült speciális, bőrbe olvadó szálak és hatóanyagban gazdag ampoule, amely a bőrt a mélyén táplálja. A szál a bőrbe szívódva feszesíti és emeli is a bőrt. Hatására látványosan rugalmasabb lesz a bőr és a ráncok láthatóan halványodnak.

3

Hydra booster, amely stimulálja a bőr vérkeringését, ezáltal segít, hogy a szálak minél hatékonyabban tudjanak a bőrbe szívódni. Extrém hidratáló és bőrnyugtató hatással rendelkezik.

4

A bőr feszesítése erős lifting hatással rendelkező géllel történik.

5

A bőr ápolása intenzív feszesítő hatással rendelkező ampoule-lal történik.

Milyen kezelések szükségesek?

2-4 kezelésre van szükség, a bőr állapotától függően.
A kezeléseket 2-3 hetente kell elvégezni. Emlékeztető kezeléseket a még tartósabb eredmény érdekében javasolt 6 havonta ismételni.
1 kezelés időtartama: 65 perc

Milyen eredményt várhatunk a kezeléstől?

A kezelés alapvető lényege, hogy a maximálisan tiszta, elhalt hámsejtektől mentes bőrt kezeljük, amelyen keresztül a hatóanyagok és maga a bőrbe olvadó szál maximálisan kifejtheti hatását.
A kezelés tulajdonképpen a bőr saját kollagéntermelődésének serkentését célozza meg. A kollagén egy fehérje, amely felelős a bőrünk rugalmasságáért és feszességéért, karöltve az elasztinnal.
Ameddig fiatalok vagyunk, a kollagént a szervezetünk maga állítja elő és tárolja is, ezért olyan szép hamvas, ráncmentes, rugalmas és feszes a fiatal bőr. A húszas éveink végén, a harmincas éveink elején ez a folyamat lelassul, fokozatosan, évről-évre egyre lassabb lesz, így a bőr elkezd veszíteni a feszességéből és rugalmasságából.

A káros külső környezeti tényezők:

  • UV sugárzás,
  • az egészségtelen életmód,
  •  a helytelen táplálkozás,
  • a dohányzás,
  •  a stressz

csak ront a helyzeten és ellenünk dolgozik. Attól függően, hogy milyen mértékben érintenek minket ezek a tényezők, gyorsabb vagy lassabb iramban, de mindenképpen egyre romlani fog a bőrünk állapota.

Először a finomabb, vízhiány okozta kisebb ráncoktól szabadulhatunk meg, aztán a mélyebb ráncok is kezdenek feltöltődni, halványodni, így az arc egész megjelenése sokkal kipihentebb, fiatalabb képet mutat majd.

Milyen kezelések szükségesek?

2-4 kezelés, a bőr állapotától függően.
A kezeléseket 2-3 hetente kell elvégezni.
A kezeléseket a még tartósabb eredmény érdekében kúraszerűen javasolt végezni és 6 havonta ismételni.

BABOR HSR LIFTING MANUÁLIS ARCKEZELÉS

A HSR lifting koncepció egy átfogó kezelés az összes típusú ránc ellen. Na de melyek is azok?

35 éves kortól a bőr elkezdi elveszíteni rugalasságát, tónusosságát. A genetikai hajlam, valamint a környezeti hatások is hozzájárulnak a különféle ráncok kialakulásához, melyektől idősebbnek néz ki a bőr.

Többféle ráncot különböztetünk meg.

1

Gravitációs ráncok

Statikus ráncok, melyek a gravitáció következtében alakulnak ki; a kollagén és elasztin csökkenés következtében a támasztó szövetek elveszítik rugalmasságukat. A kötőszövet és bőr alatti szövetek elveszítik tónusukat, a bőr megereszkedik, ráncossá válik.
Tipikus gravitációs ráncok:  az orr-ajak barázda elmélyülése, a szájzug rézsútos  barázdái, valamint a horizontális nyaki ráncok az áll alatt.

2

Mimikai ráncok

Dinamikus ráncok, melyek az aktív mimikai mozgások, az állandóan ismétlődő arcizom-feszítések nyomán alakulnak ki.
Tipikus mimikai ráncok: a szarkalábak, gabella vonalak (homlokráncolás), küzdelmi ráncok a két szemöldök között, és az ajak ráncok.

3

Plissée ráncok:

Apróbb vonalak és ráncok, amelyek a roncsolt, száraz bőrön jelennek meg. Kialakulásuk a nap okozta károsodásnak, a hidratáltság elvesztésének tulajdonítható, valamint amiatt, hogy a bőr nem képes megkötni a nedvességet.
Tipikus plissée ráncok: az orcán, az állon, a dekoltázson és a nyakon alakulnak ki.

4

Glikációs ráncok:

Cukorbetegség miatt kialakult ráncok. A túl sok cukor erősen megnöveli a test inzulinszintjét, aminek következtében megnő a vérben található cukor koncentrációja. A cukor reakcióba lép a proteinekkel és peptidekkel, és felhalmozódik a glikációs végtermék, amely az elasztikus rostok térhálós szerkezetét eredményezi. A cukor elkezd felhalmozódni, ami a kollagénrostok kikeményedését, merevvé válását eredményezi. Ezen okból a kollagénrostok eltörnek, így alakulnak ki a ráncok.
A HSR lifting kezelésben megtalálható 5 csúcsteljesítményű hatóanyag átfogóan harcol a ráncok kialakulásáért felelős tényezők ellen. Hatásosan csökkenti az összes típusú ráncot és láthatóan ellensúlyozza a rugalmasság elvesztését.